Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum, 2 enheter på US samt på stortorget i Åtvidaberg. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

 

Vi söker personal, 2 personer på deltid (50 el. 75%) och helg/extra personal till Café Gyllen.  Med tillträde snarast eller senast till mitten av augusti söker vi nu ytterligare medarbetare till vår servering & brödbutik vid lilla torget mitt i centrala Linköping.

Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering & butik ibland även viss smörgåsproduktion & förpackningsarbete. Man kommer också att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringslokaler alltid är rena & fräscha. 

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. 

Alla tjänsterna innebär normalt arbete varannan lördag & var fjärde söndag. Önskar man öka tjänstgöringsgraden finns ofta möjlighet att kunna få ytterligare pass på de helgtider man normalt inte jobbar.

För helg/extra tjänsterna är det mycket bra om du förutom de normala helgtiderna ovan kan rycka in någon gång efter tex. skolan och på lov.

När det gäller deltidstjänsterna på 50 och 75% vill vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Den ena tjänsten är tills vidare och den andra ett vikariat med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person).

För tjänsterna som helg/extra personal har vi inte samma krav på arbetslivserfarenhet även om det är en fördel om du haft liknande jobb tidigare. Här är det snarare egenskaperna vi beskrev ovan om dig som person som är det viktiga.

Lön enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer gällande avtal med HRF (Hotell & restaurangfacket). 

Skicka din ansökan snarast eller senast den 16:e augusti till (via mail) jobb@cafegyllen.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, att: Cecila Holmberg, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. 

Har du ytterligare frågor om tjänsterna går det också bra att maila på jobb@cafegyllen.se men var beredd på att det så här i semestertider kan ta några dagar innan vi svarar. Du kan även ringa till Cecilia på 073-5206669 under v.32 och Magnus under v.33 & v.34.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!

 

Är du vår nya arbetskamrat eller kanske är det någon du känner? Välkommen med din ansökan eller tipsa annars någon som du tror skulle passa för tjänsten!